Jouw website op het internet

Domeinnaam en webruimte

Een professionele website met een mooie .be domeinnaam!
Bij uitstek hét visitekaartje van een ambitieuze ondernemer anno 2024!
Kockel IT verzorgt de domeinnaam, de webruimte en ook een correcte koppeling met jouw mailbox.
Jouw eigen domeinnaam

Jouw eigen domeinnaam

Als bedrijfsleider wil je met de identiteit van je zaak naar buiten komen. Daar hoort natuurlijk een mooie domeinnaam bij.
We begeleiden je bij het registreren van de correcte (nog beschikbare) domeinnaam die past bij jouw bedrijf. Wens je gebruik te maken van Microsoft 365 of Microsoft Teams?. Ook dan heb je een domeinnaam nodig zodat je e-mails correct bij je klant toekomen.
Wij verzorgen de koppeling van Microsoft 365 met jouw domeinnaam.

Voordelen van een eigen domein

Een e-mailadres met je eigen domeinnaam, dat klinkt leuk. Maar waarom zou je dit doen? Lees hier de vijf grootste voordelen:

 • Unieke naam

  Of je nu gaat voor een .be, .com of .vlaanderen domeinnaam. Elke domeinnaam is uniek in de wereld.
 • Jouw eigendom

  Eénmaal je een domeinnaam aangekocht hebt is hij van jou. Jij bent de enige eigenaar. Iemand anders kan deze naam niet zomaar opeisen.
 • Professionele uitstraling

  Particulier en zakelijk kom je regelmatig standaard adressen tegen (hotmail, gmail). Met een eigen domein straal je professionaliteit uit. Zo kan je je eenvoudig van je concurrenten onderscheiden.
 • Reclamevrij

  Gratis e-maildiensten zoals GMail of Hotmail durven reclame toevoegen aan e-mails. Bij een eigen domeinnaam is er geen reclame te bespeuren.
 • Minder spam

  Na configuratie van de juiste records is een eigen domeinnaam veel veiliger. Je e-mails komen niet meer in de spam terecht bij je klanten.
Voordelen van een eigen domein

Webruimte

Webruimte

Kwaliteitsvolle en betrouwbare hosting, daar gaan we voor! Ervaar snelle laadtijden van pagina’s en 99,9% beschikbaarheid bij Kockel IT. Wij zorgen er bovendien ook voor dat jouw website veilig is (HTTPS) zodat de bezoekers en zoekmachines de website volledig vertrouwen.

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA: het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.