IT oplossingen voor elke KMO

Verkoop van hardware

Heb je als bedrijfsleider nood aan een krachtige computer die voldoet aan de eisen van jouw digitale werkplek?
Wij geven je advies bij de aankoop, installatie en configuratie van jouw toestel en eventueel uitbreiding het beheer van jouw hele computer- en serverpark.

Verkoop, levering en installatie van hardware

Kockel IT is gespecialiseerd in het aanbieden van hardware oplossingen voor KMO's. Wij beschikken hierdoor over een jarenlange expertise bij het selecteren van de juiste hardware voor jouw informatica noden. Wij bieden jou levering maar ook de installatie en de configuratie van het nodige IT materiaal. Aangevuld met een correcte service na verkoop. Ook wij zijn pas tevreden wanneer de hardware naar wens functioneert.

Server of Cloud

Een server nodig voor een zware bedrijfstoepassing? Kockel IT biedt ondersteuning voor zowel een lokale server (on prem) als een server in de cloud!

We bekijken samen met jou en de externe leverancier naar de nodige specificaties en zoeken hier naar de geschikte oplossing. We verzorgen de inregeling van jouw backup zodat je kostbare data beschermd wordt.

Op deze manier begeleiden we je naar een duurzame IT investering voor meerdere jaren!

Server of Cloud
Laptop, desktop of tablet

Laptop, desktop of tablet

Nieuwe computer nodig? We inventariseren de noden en bekijken ineens ook of jij (of je medewerker) nood heeft om van thuis te werken. Zo maken we samen de juiste keuze en bekomen we een kwalitatieve oplossing waar je medewerker met plezier op werkt!

We voorzien een correcte antivirus oplossing en begeleiden je ook met het opzetten van een veilige connectie naar je bedrijfsnetwerk!. Ready, set, GO!

Overige accessoires

Heb je nood aan andere toestellen zoals een printer, beamer, headset of iets anders?

Geef ons een seintje en wij zorgen voor een correcte offerte op maat.

Printer

Heb je een vraag over de aankoop van een nieuw toestel? Neem gerust contact op met onze collega Kristof. Hij zal je met raad en daad bijstaan! Niets over bits en bytes maar een begrijpbaar en duidelijk antwoord!

Kristof Kockelkoren

Hardware Wizard

0471 34 47 06

Merken

Wij werken bij voorkeur met volgende betrouwbare merken. Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook andere merken aanbieden.

Microsoft
HP
Lenovo
Dell
VMWare
Logitech
Netgear
Apple

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA: het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.