Altijd online met jouw KMO

Een vlot en stabiel netwerk

In de digitale wereld dient jouw zaak altijd snel en vlot bereikbaar te zijn.
Kockel IT helpt je bij de uitbouw van een stabiel, snel en toekomstgericht bedrijfsnetwerk.
Zo ben je altijd bereikbaar voor jouw klanten.
Draadloos én bekabeld

Draadloos én bekabeld

Een veilig en performant netwerk waarop alle toestellen (servers, laptops, printers, VOIP telefoons,...) verbonden zijn is niet meer weg te denken uit een modern en ambitieus bedrijf. We maken 1 netwerk met zowel kabel als wifi doorheen je hele bedrijfsgebouw.

Een correcte configuratie en regelmatig onderhoud van je netwerk verhoogt de stabiliteit en zorgt voor minder frustraties door vertragingen of onbereikbaarheid van je toepassingen. Als extra beveiliging voorzien we een firewall en begeleiden je ook met het opzetten van een veilige connectie naar je bedrijfsnetwerk!.!

Een gastnetwerk voor al jouw klanten!

Wil je klanten in jouw zaak ook een stabiele internetverbinding aanbieden? Dat kan! Dit is uiteraard een meerwaarde voor elke zaak!

Hiervoor maken we graag een gastennetwerk (Guest network) aan! Jij mag zelf de ludieke naam en dito paswoord verzinnen. Zeker weten dat er een glimlach verschijnt op het gezicht van elke toekomstige gebruiker.
Dit gasten netwerk heeft trouwens ook nog andere belangrijke voordelen. Dit garandeert dat de toestellen van klanten of vertegenwoordigers veilig gescheiden blijven van jouw bedrijfsapparatuur.

Een gastnetwerk voor al jouw klanten!

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA: het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.