Bewaar een online of offline kopie van jouw data!

Backup van bedrijfsgegevens

Jouw kritische bedrijfsdata is van levensbelang voor de correcte werking van je bedrijf.
Door de grotere opkomst van cybercriminaliteit is een correct ingeregelde backup van deze data een must voor elke moderne KMO.

Waarom een backup?

Een bedrijf en data, het gaat in normale omstandigheden hand in hand. Je data is kostbaar! Je wil deze kostbare data dan ook koste wat het kost veilig stellen, ook wanneer er mensen met slechte bedoelingen langskomen en jouw bedrijf benaderen. Om nog maar te zwijgen over diefstal of een bedrijfsbrand. Een correct ingeregelde backup is een deel van de oplossing tegen cybercriminaliteit.

Lokaal of in de cloud?

We bekijken samen met jou welk type backup het beste past bij jouw bedrijfsomgeving. Voor servers, computers of pure data.

Een lokale backup van je data op een netwerkschijf of externe harde schijf kan al een eerste belangrijke stap zijn. Snel en efficiƫnt.

Aanvullend kunnen we ook op periodieke basis een offsite of cloudbackup nemen. Veilig en afgeschermd van je bedrijfsnetwerk. Hierdoor is bij grotere problemen te allen tijde een volledige recovery mogelijk.

Lokaal of in de cloud?
Pro-actieve monitoring

Pro-actieve monitoring

Een backup is natuurlijk enkel waardevol wanneer deze ook succesvol opgevolgd wordt.

Kockel IT maakt gebruik van actieve (online) monitoring voor onze klanten backups. Hierdoor kunnen wij elk type backup pro actief opvolgen en onmiddellijk handelen wanneer het fout dreigt te lopen.

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA: het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.