Wij beschermen jouw KMO tegen onaangename bezoekers

Cyberbeveiliging voor jouw KMO

Online bedreigingen worden jaar na jaar groter. Phishing, spam, cyberaanvallen,...
Investeren in een correcte cybersecurity is dan ook aan te raden voor elke KMO.
Kockel IT zorgt voor een complete beveiliging zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Bescherm jezelf tegen cyberaanvallen!

Cyberbeveiliging is het beschermen van computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en gegevens tegen schadelijke aanvallen van buitenaf. Het is vandaag de dag een must om uw onderneming te beschermen tegen mogelijke aanvallen, want de risico’s zijn enorm en nemen elke dag toe!

Antivirus

Antivirus

Als bedrijf ben je dagelijks bezig met klantgegevens. Data die binnen en buitengaat via digitale kanalen zoals e-mail of je eigen CRM pakket.

Bovenop een correcte backup van jouw bedrijfsgegevens is een kwalitatieve en performante antivirus vereist. Een antivirus beschermt inkomende en uitgaande data en monitort naar kwaadaardige software. Een eerste en belangrijke stap in de cyberbeveiliging van jouw kmo.

Bescherming van uw bedrijfsnetwerk

Niets makkelijker voor cybercriminelen dan een voordeur die openstaat. Een krachtige firewall is onmisbaar op het vlak van cybersecurity in jouw bedrijf.

Kockel IT installeert firewall die jouw bedrijfsnetwerk beschermt tegen ongewenste bezoekers. Via een firewall kan zowel het inkomende als het uigaande netwerkverkeer in detail geconfigureerd worden.

Bescherming van uw bedrijfsnetwerk

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA: het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.