Office 365 in Waasmunster


Terug naar diensten in Waasmunster

Details

Met Office 365 heb je altijd en overal jouw favoriete Office programma's bij de hand, op jouw favoriete apparaten. Via Office 365 kan een bedrijf of KMO aan al haar medewerkers een eenvoudige toegang verschaffen – ongeacht hun locatie – tot alle Officetools. Ze zijn beschikbaar op pc, smartphone of tablet.

Wat heb ik nodig?

Het cloudaanbod is modulair en vergt geen interne infrastructuur. Office 365 bundelt al uw favoriete applicaties. Ze zijn toegankelijk van op al uw toestellen (laptop, smartphone, ...).

Wat zijn de voordelen van Office 365?

  • Gebruiksvriendelijk: onnodig zich aan een nieuwe manier van werken aan te passen. Uw medewerkers blijven werken met de programma’s die ze door en door kennen, zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Bovendien worden de bestaande softwareprogramma’s automatisch geüpdatet.
  • Mobiel:door gebruik te maken van Office 365 speelt afstand geen enkele rol meer. Uw medewerkers kunnen toegang krijgen, zelfs offline, tot alle documenten van de onderneming en erin werken. U kunt toegang krijgen tot al uw bestanden vanaf uw computer, maar ook vanaf uw tablet of smartphone.
  • Sharing: iedereen werkt samen. De documenten en ook de agenda’s kunnen worden gedeeld. Met meer productiviteit als resultaat.
  • 100% veilig, 100% vertrouwelijk: een groot aantal veiligheidsmaatregelen en vertrouwelijkheidswaarborgen, die de minimumvereisten ver overstijgen, zorgen ervoor dat u altijd meester blijft over uw bedrijfsdata.
  • Een onberispelijke betrouwbaarheid: uw klanten verwachten dat u altijd beschikbaar bent? Dat kan, want Office 365 biedt u een beschikbaarheid van 99.9% dankzij de spreiding van datacentra van Microsoft over de hele wereld. Als een van die centra stilvalt, wordt het ogenblikkelijk overgenomen door een ander centrum.
  • Minder kosten, meer efficiëntie: om in de cloud te werken hoeft u geen server meer te onderhouden. Microsoft beheert, maar u blijft zelf de beslissingen nemen via een extreem intuïtieve en zeer krachtige console.

Overgang maken naar Office 365?

Kockel IT heeft reeds ruime ervaring in het migreren en overzetten van mailsystemen naar Office 365. Contacteer ons gerust voor meer info en een offerte op maat!

Bekijk ook deze pagina's


Contacteer ons!


Bent u op zoek naar een betrouwbare informatica partner voor uw KMO in Waasmunster?
Of hebt u hulp nodig bij computer- of netwerkproblemen binnen uw onderneming?

Contacteer Kockel IT vrijblijvend voor een afspraak!

Contact info

Waas en dender

Hof Ter Elstlaan 14
9140 Elversele (Temse)

Rupel

Kerkweg 23
2830 Heindonk (Willebroek)

0471 34 47 06

info (at) kockel-it.be

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Deel deze pagina


Facebook LinkedIn Twitter

Kockel IT werkt met de nieuwste technologieën en focust zich
specifiek op zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's uit de regio.
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!