Office 365 in Steendorp


Terug naar diensten in Steendorp

Details

Met Office 365 heb je altijd en overal jouw favoriete Office programma's bij de hand, op jouw favoriete apparaten. Via Office 365 kan een bedrijf of KMO aan al haar medewerkers een eenvoudige toegang verschaffen – ongeacht hun locatie – tot alle Officetools. Ze zijn beschikbaar op pc, smartphone of tablet.

Wat heb ik nodig?

Het cloudaanbod is modulair en vergt geen interne infrastructuur. Office 365 bundelt al jouw favoriete applicaties. Ze zijn toegankelijk van op al je toestellen (laptop, smartphone, ...).

Wat zijn de voordelen van Office 365?

  • Gebruiksvriendelijk: onnodig zich aan een nieuwe manier van werken aan te passen. Je medewerkers blijven werken met de programma’s die ze door en door kennen, zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Bovendien worden de bestaande softwareprogramma’s automatisch geüpdatet.
  • Mobiel:door gebruik te maken van Office 365 speelt afstand geen enkele rol meer. Je medewerkers kunnen toegang krijgen, zelfs offline, tot alle documenten van je onderneming en erin werken. Je kan toegang krijgen tot al je bestanden vanaf jouw computer, maar ook vanaf jouw tablet of smartphone.
  • Sharing: iedereen werkt samen. De documenten en ook de agenda’s kunnen worden gedeeld. Met meer productiviteit als resultaat.
  • 100% veilig, 100% vertrouwelijk: een groot aantal veiligheidsmaatregelen en vertrouwelijkheidswaarborgen, die de minimumvereisten ver overstijgen, zorgen ervoor dat je altijd meester blijft over jouw bedrijfsdata.
  • Een onberispelijke betrouwbaarheid: je klanten verwachten dat je altijd beschikbaar bent? Dat kan, want Office 365 biedt een beschikbaarheid van 99.9% dankzij de spreiding van datacentra van Microsoft over de hele wereld. Als een van die centra stilvalt, wordt het ogenblikkelijk overgenomen door een ander centrum.
  • Minder kosten, meer efficiëntie: om in de cloud te werken hoef je geen server meer te onderhouden. Microsoft beheert, maar jij blijft zelf de beslissingen nemen via een extreem intuïtieve en zeer krachtige console.

Overgang maken naar Office 365?

Kockel IT heeft grote ervaring in het migreren en overzetten van mailsystemen naar Office 365. Contacteer ons gerust voor meer info en een offerte op maat!


Bekijk ook deze pagina's


Splitter

Contacteer ons!


Ben je op zoek naar een betrouwbare informatica partner voor jouw KMO in Steendorp?
Of heb je hulp nodig bij computer- of netwerkproblemen binnen jouw onderneming?

Contacteer Kockel IT vrijblijvend voor een afspraak!

Contact info

Waas en dender

Hof Ter Elstlaan 14
9140 Elversele (Temse)

Rupel

Kerkweg 9
2830 Heindonk (Willebroek)

0471 34 47 06

info (at) kockel-it.be

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Deel deze pagina


Facebook LinkedIn Twitter
Footer Quote

Kockel IT werkt met de nieuwste technologieën en focust zich
specifiek op zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's uit de regio.
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!