Digitalisering

Windows 7 - Einde Support

RIP Windows 7. Microsoft heeft na 10 jaar de stekker uit Windows 7 getrokken en dit op 14 januari 2020. Vanaf die dag is er geen gratis ondersteuning meer. Maar wat betekent dat precies voor jouw huidige pc of laptop?

Einde Windows 7 support op 14 januari 2020

Wat betekent dit concreet?

Na 10 jaar is Microsoft gestopt met de ondersteuning voor Windows 7. Dat betekent dat het besturingssysteem van je laptop of pc vanaf 14 januari 2020 geen automatische software updates meer krijgt. Ook de technische ondersteuning bij problemen verdwijnt en je pc of laptop ontvangt geen beveiligingsupdates meer. 

Moet je panikeren?

Nee, je kan je oude laptop of computer met Windows 7 nog steeds blijven gebruiken, maar het risico op virussen, malware, spyware en andere gevaren is groter. Wil je jouw data en gegevens 100 % beveiligen en zo houden? Dan is een moderne laptop of pc met Windows 10 de beste en veiligste optie.

Draait er binnen jouw bedrijf nog een computer op Windows 7 en wens je deze te vervangen? Contacteer ons voor meer info!